Babagan awake dhewe

Kisah Kita

Perusahaan kita diadegaké ing September 2006. Perusahaan kita nduweni kemampuan pangembangan teknologi sing kuwat.Minangka pimpinan solusi transportasi material ing China, perusahaan kita wis nyedhiyakake kualitas lan layanan sing cukup kanggo produk kita karo tim teknis sing terlatih lan set peralatan produksi lan pangolahan otomatis modern, kayata pemotongan laser gedhe, gunting gedhe, mesin mlengkung. lan punch, uga pangolahan kayata welding, perawatan lumahing, instalasi, commissioning, tuwa.

Supaya produk diekspor menyang kabeh bagean ing donya kanthi lancar, produk kita wis lulus sertifikasi CE keamanan produk lan sertifikasi inspeksi lapangan Ali.

Nindakake produk sing berkualitas lan nyedhiyakake layanan sing paling sampurna, supaya bisa dipercaya lan dhukungan saka mayoritas pangguna.Kita yakin kerjasama kita bakal nggawe impen bengkel produksi tanpa awak dadi kenyataan.

Kekuwatan Kita

prabotan

Kanthi pangembangan industri kemasan kanthi cepet ing omah lan ing luar negeri lan paningkatan tingkat otomatisasi, kabeh pasar wis ngetrapake syarat anyar kanggo peralatan tambahan mesin kemasan.

Teknologi

Kacepetan dhuwur, efisiensi dhuwur, daya tahan, stabilitas kerja jangka panjang, tingkat higienis lan desain manungsa bakal dadi tren anyar.Peralatan conveyor sing diprodhuksi dening Zhongshan Xingyong Machinery Co., Ltd. cedhak karo panjaluk pasar lan terintegrasi karo kahanan paling anyar. Tren pasar lan pengalaman teknis pirang-pirang taun.

Customized

kita setya kanggo nyimpen dhuwit, gaweyan lan alangan kanggo pelanggan adhedhasar kasunyatan agen ing ngarep lan luar negeri, cilik lan medium-ukuran manufaktur;Ngatur-digawe khusus ngaturake baris produksi peralatan miturut kabutuhan transfer materi nyata pelanggan;

CE

Nyedhiyani Solusi Produksi sing Murah, Mupangate Dhuwur, Ngirit Tenaga Kerja, Produksi Tanpa Awak lan Otomasi

Produk perusahaan kanggo ngangkut peralatan, otomatisasi lan bengkel produksi tanpa awak, supaya bisa ningkatake efisiensi kerja, nyuda biaya tenaga kerja, minangka pilihan pertama ing industri produksi lan kemasan.

Produk utama perusahaan akeh digunakake ing panganan, obat-obatan, pakan, gandum, wiji, industri kimia, dolanan lan aksesoris hardware lan industri liyane.

Produk kasebut didol ing saindenging negara lan diekspor menyang Amerika Serikat, Kanada, Australia, Inggris, Denmark, Jerman, Jepang, Spanyol, Swedia, Indonesia, Selandia Baru, Malaysia, Thailand, Myanmar lan Nigeria.

Perusahaan kita tansah netepi prinsip "Pelanggan pisanan, integritas pisanan", lan tansah nyedhiyakake produk sing dipercaya lan layanan sing sampurna kanggo para pelanggan.

0MPV72EH3S_TAHRB]2H1YFY

Kanggo njamin kontrol kualitas, respon cepet kanggo kabutuhan khusus pelanggan lan kepuasan pelanggan 100%.Ing saiki, produk utama kita kalebu mesin lengkap lan bagean & aksesoris, kayata kasus & non-standar SS sheet metal kanggo mesin packaging lan multi-sirah timbangan, packaging peralatan tambahan, kayata Z-jinis ember elevator, conveyor kepekso, meneng. conveyor, kedher conveyor, fastback gerakan horisontal conveyor, rampung conveyor produk, meja Rotary, disc spiral conveyor, sabuk ngowahi mesin, multi-sirah timbangan, packing platform support mesin lan conveyor non-standar liyane, etc.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?