Layanan

11

Matur nuwun kanggo ngunjungi situs web kita, sing dianyari lan ditingkatake langkah demi langkah, nampa saran lan saran kanggo kita kapan wae.

Umume mesin digawe kanggo pesenan, hubungi lan mriksa salesman online utawa liwat email / telpon babagan materi kemasan, kisaran bobot, jinis tas lan ukuran, lsp.

Layanan pra-sale

kita bakal konfirmasi syarat pelanggan kanthi cetha sadurunge menehi saran marang pelanggan kanggo mesthekake yen saran sing diwenehake sampeyan cocog karo kabutuhan sampeyan.Banjur bakal menehi kutipan apik.

Layanan in-sale

Sawise nggawe pesenan menyang departemen prodhuksi, kita bakal ngetutake pesenan sampeyan lan ngandhani status produksi.Kita bakal nyedhiyani sampeyan foto.

Layanan sawise-sale

1. Yen ana masalah lan kesalahan ing mesin sampeyan, kita bakal menehi reaksi cepet lan solusi sawise nampa informasi saka sampeyan.Kita bakal nyoba sing paling apik ing wektu paling awal.

2. Agen layanan lokal kasedhiya, supaya bisa ndhukung pangguna pungkasan lokal, kita bisa ngatur agen lokal kanggo nggawe instalasi, komisi lan latihan.Mesthi, yen perlu, kita bisa ngatur servicemen kita kanggo layanan sampeyan miturut standar layanan jaban rangkah perusahaan kita.

3. We njamin kabeh mesin kanggo 12 sasi, kajaba bagean pecah, miwiti saka dina kang mesin dikirim plus siji sasi.

4. Ing garansi, bagean mekanik lan elektronik bisa diganti kanthi gratis.Kabeh karusakan sing disebabake panggunaan sing ora bener ora kalebu.Pelanggan diwajibake ngirim maneh bagian sing rusak ora luwih saka siji wulan.

5. Saka wektu babar pisan, free spare parts ora bakal kasedhiya maneh.

6. Kita bakal nyedhiyakake dhukungan teknis seumur hidup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?