Produk

  • Tabel Rotary Output kanggo packing produk rampung Tabel Koleksi Rotary |Customized Turntable / Take Off Table / ngumpulake conveyor rampung

    Tabel Rotary Output kanggo packing produk rampung Tabel Koleksi Rotary |Customized Turntable / Take Off Table / ngumpulake conveyor rampung

    Utamane digunakake kanggo ngumpulake, muter & sementara numpuk panganan sing dibungkus saka conveyor sing wis rampung lan ngenteni operasi pangolahan kemasan luwih lanjut.Materi cakram mesin: 304 #, Padhet sing kuat, katon apik, awet.aman lan sehat.Dilengkapi imbuhan kacepetan prasaja.Pemanasan motor sing sithik & konsumsi daya, operasi lancar, lsp. Kacepetan kerja bisa diatur miturut mesin pengepakan.

  • Otomatis 420c 10 Kepala Weigher Solid Sachet Packing Machine kanggo Kacang

    Otomatis 420c 10 Kepala Weigher Solid Sachet Packing Machine kanggo Kacang

    Cocog kanggo macem-macem alat ukur, panganan kembung, gulung udang, kacang, brondong, cornmeal, wiji, gula lan uyah, lan liya-liyane.

  • Xingyong Linear Weigher Packaging System

    Xingyong Linear Weigher Packaging System

    Parameter Model SW-PL4 Weighing Range 20 – 1800 g (bisa disesuaikan) Ukuran Tas 60-300mm(L) ;60-200mm (W) -bisa disesuaikan Tas Gaya Bantal Bag;Tas Gusset;Four side seal Bag Material Laminated film;Film Mono PE Film Ketebalan 0.04-0.09mm Kacepetan 5 – 55 kaping/min Akurasi ± 2g (adhedhasar produk) Konsumsi gas 0.3 m3/min Kontrol Penal 7″ Konsumsi Udara Layar Tutul 0.8 mpa Power Supply 220V/50/60HZ Driving System Servo Motor F...
  • Mesin kemasan sayap ayam beku

    Mesin kemasan sayap ayam beku

    Parameter 1. Iki ditrapake kanggo nimbang lan ngemas produk seger utawa beku kanthi fitur ukuran gedhe utawa bobot abot, contone, pitik goreng, sikil pitik beku, sikil pitik, nugget pitik lan liya-liyane.Kajaba kanggo industri panganan, uga cocok kanggo industri non-pangan, kayata areng, serat, lan liya-liyane. 2. Bisa nggabungake macem-macem mesin pengepakan dadi sistem pengepakan kanthi otomatis.Kayata Mesin Kemasan vertikal, Mesin Kemasan tas Premade, dll. Mesin ...
  • Otomatis vffs tomat tempel sauce saos tomat baris mesin packaging kantong

    Otomatis vffs tomat tempel sauce saos tomat baris mesin packaging kantong

    tempel kantong sauce paket packing Line * Low input dhuwur gain, kacepetan dhuwur lan efficiency * Famous account PLC sistem kontrol, layar tutul gedhe, trep kanggo operate * Film drawing mudhun sistem kontrol dening motor servo, kanggo nyilikake mundhut karo fungsi pangayoman ngelekake otomatis lengkap * Dhuwur otomatis, bisa ngrampungake pakan, pangukuran, ngisi, sealing, tanggal printing, ngisi nitrogen, ngetang, ngangkut produk sing wis rampung yen cocog karo elevator, piranti ukur.
  • Mesin kemasan tas premade Augar Rotary Milk

    Mesin kemasan tas premade Augar Rotary Milk

    Parameter 1) Mesin pengepakan puteran otomatis nganggo piranti indeksasi tliti lan PLC kanggo ngontrol saben tumindak lan stasiun kerja kanggo nggawe 2) Kacepetan mesin iki diatur kanthi konversi frekuensi kanthi kisaran, lan kacepetan nyata gumantung saka jinis produk lan kantong. 3) Sistem mriksa otomatis bisa mriksa kahanan tas, Isi lan sealing kahanan.Sistem nuduhake 1.no tas dipakani, ora Isi lan ora sealing.2. Ora ana kesalahan mbukak / mbukak tas, ora ngisi lan ora ana sealing 3 ...
  • Sistem kemasan kanthi otomatis kanthi conveyor miring

    Sistem kemasan kanthi otomatis kanthi conveyor miring

    Cocog kanggo ngebotake produk granular, flake, roll utawa ora duwe aturan baku kayata permen, wiji, jeli, kentang goreng, biji kopi, kacang, panganan kembung, biskuit, coklat, jala, panganan pet, hardware, lsp.

  • Cemilan Otomatis Keripik Pisang Mesin Packing Keripik Kentang

    Cemilan Otomatis Keripik Pisang Mesin Packing Keripik Kentang

    Cocog kanggo panganan cemilan kayata permen, wiji melon, sele, beku, pistachio, kacang, kacang, almond, kismis;panganan pet;panganan kembung;hardware, senyawa plastik lan granular liyane, flake, Strip, wangun bunder Lan bobot kuantitatif lan packaging saka bahan kayata wangun ora duwe aturan baku.

  • Mesin Packing Vertikal kanggo glepung lan bubuk

    Mesin Packing Vertikal kanggo glepung lan bubuk

    Cocog kanggo granula lan bubuk sing luwih cilik, kayata beras, gula, glepung, bubuk kopi dll.

  • Sistem timbangan lan kemasan panganan granular

    Sistem timbangan lan kemasan panganan granular

    Cocog kanggo ngebotake produk granula, irisan, gulung utawa bentuk sing ora duwe aturan kayata permen, wiji, sele, kentang goreng, kripik kentang, kopi, granula, kacang, panganan puffy, biskuit, coklat, kacang, panganan pet yogurt, panganan beku, lsp. uga cocok kanggo ngebotake hardware cilik lan komponen plastik.

  • Otomatis Multi-Fungsi Rotary Pre-Made Bag Isi Susu Tepung Kopi Rempah-rempah Mesin Kemasan Bubuk Mesin Kemasan Tepung Labu Lanjut

    Otomatis Multi-Fungsi Rotary Pre-Made Bag Isi Susu Tepung Kopi Rempah-rempah Mesin Kemasan Bubuk Mesin Kemasan Tepung Labu Lanjut

    Cocog kanggo macem-macem alat ukur, panganan kembung, gulungan udang, kacang, brondong, jagung, wiji, gula, uyah, lan liya-liyane.

  • Mesin ngowahi chain plate

    Mesin ngowahi chain plate

    Sabuk conveyor kayata PVC, PU, ​​piring chain lan formulir liyane ora mung bisa digunakake kanggo transportasi bahan biasa, nanging uga bisa nyukupi kabutuhan macem-macem transportasi lan transportasi.Sabuk conveyor kelas panganan khusus digunakake kanggo nyukupi syarat panganan, farmasi, panggunaan saben dina lan industri liyane.Peralatan iki cocog kanggo kabeh jinis manufaktur produksi aliran, lan kacepetan transportasi logistik barang cilik lan medium.Sistem tenaga nganggo sistem regulasi kacepetan konversi frekuensi, sing nduweni kinerja stabil, safety lan linuwih, lan operasi sing gampang.Ing telung puluh meter saben menit

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3