mesin xingyong, kualitas paling apik, khusus ing manufaktur
peralatan ngirim pangan kanggo 15 taun.

produk unggulan

Perusahaan kita tansah netepi prinsip "Pelanggan pisanan, integritas pisanan"
lan tansah nyedhiyakake produk sing dipercaya lan layanan sing sampurna
—XINGYONG—

Kenapa Pilih Kita?

XINGYONG minangka pilihan sing tepat
  • 15 taun pengalaman profesional

  • Teknologi inovatif, rega pabrik

  • Layanan siji-langkah

  • Nyedhiyani layanan pribadine, nampa desain selaras.

  • Luwih larang regane

Lift Ember

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Tim Kita

Kanthi tim teknis profesional, insinyur senior, tim pangembangan teknis, tim penjualan lan tim layanan sawise dodolan, wis nggawe tim kanthi semangat sing enom lan inovatif.Iki minangka perusahaan komprehensif sing nggabungake pangembangan teknologi, desain, manufaktur lan penjualan.

Supaya produk diekspor menyang kabeh bagean ing donya kanthi lancar, produk kita wis lulus sertifikasi CE keamanan produk lan sertifikasi inspeksi lapangan Ali.

Nindakake produk sing berkualitas lan nyedhiyakake layanan sing paling sampurna, supaya bisa dipercaya lan dhukungan saka mayoritas pangguna.Kita yakin kerjasama kita bakal nggawe impen bengkel produksi tanpa awak dadi kenyataan.