. Best Z jinis ember elevator, pangan packaging machien ember elevator "hopper plastik, stainless steel hopper, dipakani pangan, otomatis packaging equipmentlevator Conveyor / Tipper hoist / transportasi materi vertikal saka posisi kurang kanggo posisi sing perlu Produsen lan Pabrik |Xingyong

Lift ember tipe Z, lift ember mesin kemasan pangan "hopper plastik, hopper stainless steel, pakan panganan, peralatan kemasan otomatislevator Konveyor / Tipper hoist / transportasi materi kanthi vertikal saka posisi sing kurang menyang posisi sing dibutuhake

Katrangan singkat:

Z-jinis ember elevator Utamané digunakake kanggo bahan karo fluidity apik kayata: uyah, gula, pari-parian, wiji, hardware, crops, obat-obatan, produk kimia, kripik kentang, kacang, permen, woh-wohan garing, panganan beku, sayuran, lan granular liyane. utawa produk pamblokiran.Materi kasebut diangkut vertikal saka panggonan sing kurang menyang posisi sing dibutuhake.


Detail Produk

Lift ember sabuk

Sabuk Z-jinis ember elevator

Kaluwihan Performance

1. Hopper wis nyetak saka bahan pangan bahan polypropylene ABS 304 # SS bahan pangan.Wis karakteristik katon ayu, ora gampang deform, suhu Ultra-dhuwur lan suhu Ultra-kurang, asam lan alkali resistance karat, lan kekiatan.

2. Z-jinis ember elevator bisa sampurna éling terus-terusan utawa intermiten ngaturaken lan bisa dicocogake karo peralatan dipakani liyane.

3. Kothak kontrol independen kanthi port eksternal sing dilindhungi, uga bisa dadi seri karo peralatan pendukung liyane.

4. Gampang disassemble, ngumpul, operate, ndandani lan maintain.NO profesional dibutuhake.Hopper gampang tp dismantle kanggo ngresiki turahan, kanggo njamin safety pangan & kebersihan ing industri pangan.

5.Small papan needed lan gampang kanggo mindhah.

Lift ember jinis sabuk: Ngadopsi prinsip gerakan linear munggah lan mudhun saka hopper loading ing sabuk, hopper bisa didorong kanggo ngangkat lan mbuwang materi kanthi cepet. kayata, biji-bijian, beras, gandum, lsp. , kacang abang, lsp

Digunakake kanthi akeh ing panganan, omben-omben, elektronik, rokok lan industri liyane, Kita bisa milih roller diameter sing luwih cilik kanggo nggawe sambungan sudhut luwih trep, ngrampungake masalah transisi kanthi sampurna.

peralatan iki cocok kanggo kabeh jinis manufaktur streamlined, logistik transportasi barang cilik lan medium-ukuran, sistem daya adopts frekuensi konversi sistem regulasi kacepetan, kinerja stabil, aman lan dipercaya, operasi prasaja.Kacepetan line umume 30 meter per menit. .

Konfigurasi opsional

1. Hopper bisa digawe saka bahan pangan 304 # SS utawa PP, ABS, etc., utawa bisa digawe saka baja karbon.Kabeh tangan-diproses lan gandheng kanggo mbentuk, bahan sing digunakake kuwat lan cukup, nduweni karakteristik katon ayu, ora gampang deform, awet, operasi stabil, resistance suhu dhuwur lan kurang, lan kapasitas ngaturaken gedhe.

2. Bisa mlaku kanthi kacepetan dhuwur, nganti 30m³ saben jam, pangiriman otomatis sing terus-terusan utawa intermiten lan bisa dicocogake karo peralatan pakan liyane.

3. Bisa dilengkapi kothak listrik operasi kontrol independen, nggedhekake port kontrol eksternal, bisa digunakake kanthi mandiri utawa seri karo peralatan pendukung liyane, sing trep lan prasaja.

Panggunaan Mekanik

2

Seri Elevator:

Lift ember sabuk

Lift ember jinis sabuk: Ngadopsi prinsip gerakan linear munggah lan mudhun saka hopper loading ing sabuk, hopper bisa didorong kanggo ngangkat lan mbuwang materi kanthi cepet. kayata, biji-bijian, beras, gandum, lsp. , kacang abang, lsp.

Sabuk Z-jinis ember elevator

Lift ember jinis sabuk: Ngadopsi prinsip gerakan linear munggah lan mudhun saka hopper loading ing sabuk, hopper bisa didorong kanggo ngangkat lan mbuwang materi kanthi cepet. kayata, biji-bijian, beras, gandum, lsp. , kacang abang, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rincian

    liyo (2) liyo (1) liyo (3)

    Panggunaan Mekanik

    2

    Paramèter

    Jeneng mesin

    Lift ember tipe Z

    Model

    XY-ZT32

    Volume ember

    1.0L1.8L3.8L6.0

    Struktur mesin

    #304 Baja tahan karat Baja dicat

    Kapasitas produksi

    2-3,5 m³ /H,4-6 m³ /H,6,5-8 m³/H

    Dhuwur mesin

    3755mm(1.8L Standar)

    dhuwur

    3200mm(1.8L Standar)

    Bahan bagean kontrak pangan

    304#ss.PP utawa ABS

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase 350V-450V, 50-90Hz

    sumber daya

    1.1KW (karo feeder geter)

    Ukuran packing

    L2250mm * W1250mm * H * 1380mm (Standard 1.8L)

     

    Rincian

    IMG_20200725_084858 IMG_20210416_083841 IMG_20210416_083835

    Panggunaan Mekanik

    2

    Paramèter

    Jeneng mesin

    Sabuk Z-jinis ember elevator

    Model

    XY-PT35

    pigura mesin

    #304 Baja tahan karat, baja dicat

    Nyedhiyakake tray utawa bahan kontak pangan

    304 # Baja tahan karat

    Volume ember

    2.0L

    Kapasitas produksi

    15-30 m³ / H

    Dhuwur mesin

    1000-6000mm (bisa disesuaikan miturut gambar utawa bahan pelanggan lan syarat ngirim)

    Ngirim dhuwur

    1000-5000MM (bisa disesuaikan miturut gambar utawa bahan pelanggan lan syarat ngirim)

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase 350V-450V, 50-90Hz

    sumber daya

    1.5KW (Bisa dilengkapi dhuwur ngirim)

    Ukuran packing

    L3100mm * W80

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita