. Sistem kemasan kanthi otomatis paling apik kanthi Conveyor Conveyor Produsen lan Pabrik |Xingyong

Sistem kemasan kanthi otomatis kanthi conveyor miring

Katrangan singkat:

Cocog kanggo ngebotake produk granular, flake, roll utawa ora duwe aturan baku kayata permen, wiji, jeli, kentang goreng, biji kopi, kacang, panganan kembung, biskuit, coklat, jala, panganan pet, hardware, lsp.


Detail Produk

Aplikasi

Cocokkanggo ngebotake produk granular, flake, roll utawa ora duwe aturan baku kayata permen, wiji, jeli, kentang goreng, biji kopi, kacang, panganan kembung, biskuit, coklat, jala, panganan pet, hardware,

fitur

Rampungake kabeh proses saka dipakani, bobot, lan output produk rampung kanthi otomatis.

Jangkoan aplikasi sing wiyar, cocok kanggo macem-macem bahan, akurasi lan efisiensi bobot sing dhuwur.

Ngirit papan lan biaya investasi.

.Chain-plate conveyor conveyor: digunakake kanggo ngirim produk ukuran gedhe;Conveyor miring jinis sabuk: digunakake kanggo ngirim partikel, bubuk, lsp.

dcsg

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita