. Sistem timbangan lan kemasan Granular paling apik Produsen lan Pabrik |Xingyong

Sistem timbangan lan kemasan panganan granular

Katrangan singkat:

Cocog kanggo ngebotake produk granula, irisan, gulung utawa bentuk sing ora duwe aturan kayata permen, wiji, sele, kentang goreng, kripik kentang, kopi, granula, kacang, panganan puffy, biskuit, coklat, kacang, panganan pet yogurt, panganan beku, lsp. uga cocok kanggo ngebotake hardware cilik lan komponen plastik.


Detail Produk

Aplikasi

Cocog kanggo ngebotake produk granula, irisan, gulung utawa bentuk sing ora duwe aturan kayata permen, wiji, sele, kentang goreng, kripik kentang, kopi, granula, kacang, panganan puffy, biskuit, coklat, kacang, panganan pet yogurt, panganan beku, lsp. uga cocok kanggo ngebotake hardware cilik lan komponen plastik.

dcsg

Fitur

1.Fully otomatis rampung kabeh proses dipakani, ngebotake, tas Isi, printing tanggal, output produk rampung.

2.Akurasi dhuwur lan kacepetan dhuwur.

3.Applicable kanggo sawetara saka sudhut bahan.

4.Applicable kanggo customer sing tanpa syarat khusus saka packaging lan materi digunakake digunakake.

Kaluwihan

1. Efisien: Tas - nggawe, ngisi, sealing, nglereni, dadi panas, tanggal / nomer akeh sing diraih ing siji wektu.
2. Cerdas: Kacepetan pengepakan lan dawa tas bisa disetel liwat layar tanpa owah-owahan bagean.
3. Profesi: Independent suhu controller karo imbangan panas mbisakake bahan packing beda.
4. Karakteristik: Fungsi mandeg otomatis, kanthi operasi sing aman lan nyimpen film.
5. Trep: Kurang mundhut, hemat tenaga kerja, gampang kanggo operasi lan pangopènan.

Unit kasebut

* Mesin kemasan otomatis vertikal gedhe
* Mulithead timbangan
* Platform kerja * Konveyer material tipe Z
* Feeder geter
* Produk rampung conveyer + mriksa timbangan
* Mulithead timbangan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita