. Best Screw conveyor, Xiaolong elevator, bubuk dipakani mesin, heliks-meneng conveyor / dipakani otomatis saka tingkat materi nelusuri Produsen lan Pabrik |Xingyong

Screw conveyor, Xiaolong elevator, powder feeding machine, helical-screw conveyor/otomatis feeding level material tracking

Katrangan singkat:

Screw Conveyor Uga dikenal minangka xiaolong Hoist lan spiral Blade Ffedet bisa upgrade macem-macem bahan bubuk.

Bisa e digunakake karo mesin packaging utawa peralatan related kanggo éling 304 stainless steel.


Detail Produk

Screw conveyor

Dipakani otomatis saka materi Eve ranging.Bisa digunakake ing acara liyane kajaba kanggo motor lan bantalan, liyane digawe.

Gunakake produk: cocok kanggo ngirim bahan bubuk garing non-kelet lan jumlah cilik saka campuran bahan udan lan bahan granular cilik, kayata: beras, susu bubuk uyah, glepung soy etc. Aplikasi: cocok kanggo ngirim bahan bubuk garing cohesionless, jumlah cilik saka bahan campuran udan lan partikel cilik saka bahan, kayata beras, susu wêdakakêna uyah, wêdakakêna soybean, etc. Kinerja Product lan.

Karakteristik produk

1. Mesin dipakani nganggo pakan motor utama kanggo rotasi daya lan motor geter puteran minangka daya tambahan pakan, sing bisa dipisahake kanthi kapisah lan bisa dikontrol kanthi kapisah, lan kontrol eksternal bisa digabungake.

2. Kanthi operasi kontrol independen E-box, cadangan port kontrol external bisa digunakake independen utawa ing seri karo othel peralatan ndhukung, trep lan prasaja.Volume pangiriman bisa diatur kapan wae miturut syarat.Materi ora gampang dijembatani lan nduweni daya adaptasi sing kuat kanggo bahan;

3. Silo lan pipa conveying dirancang kanggo dipisahake, struktur cukup, loading lan unloading gampang, lan transportasi trep.

4. Unik desain multi-segel lan dustproof tansah prewangan adoh saka wêdakakêna saka bledug lan abrasion.

5. Dirancang kanggo nggampangake reresik bahan ampas: spiral bisa mbalikke discharge, mburi ngisor tabung materi wis discharge gapura, lan kabeh spiral bisa disassembled, di resiki, diinstal lan maintained ing sawetara langkah prasaja.

6. Miturut lingkungan panggunaan, karakteristik materi nyedhiyakake macem-macem cara kanggo milih pelanggan.

Panggunaan Mekanik:

Paramèter

Jeneng mesin Screw conveyor
Model XY- LG15
Kapasitas produksi 3 m³ /H 5 m³ /H 7 m³ /H 12 m³ /H
Pipa Dia. ø114mm ø141mm ø159mm ø219mm
sumber daya 0.81KW 1.56KW 1.56KW 2.2KW
Struktur mesin

#304 Baja tahan karat

Volume hopper

200-300L

Tegangan

Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase 350V-450V, 50-90Hz

Sudut miring

45 derajat kanggo standar, bisa customeried kanggo 30 utawa 60 derajat.

Dhuwur discharge

2200mm standar, liyane kasedhiya

Tipe Hopper
Ukuran paket
Bobot mesin 130KG / 180KG / 230KG / 270KG

Viedo


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita