. Mesin Packing Vertikal Paling apik kanggo Produsen lan Pabrik glepung lan bubuk |Xingyong

Mesin Packing Vertikal kanggo glepung lan bubuk

Katrangan singkat:

Cocog kanggo granula lan bubuk sing luwih cilik, kayata beras, gula, glepung, bubuk kopi dll.


Detail Produk

dsfds

Fitur

◆ Prosedur kanthi otomatis saka pakan materi, ngisi lan nggawe tas, nyetak tanggal nganti output produk rampung;

◇ Amarga saka cara unik saka transmisi mechanical, supaya struktur prasaja, stabilitas apik lan kemampuan kuwat kanggo liwat loading.;

◆ Layar tutul multi-basa kanggo macem-macem klien, Inggris, Prancis, Spanyol, lsp;

◇ Servo motor nyopir meneng minangka ciri saka orientasi tliti dhuwur, kacepetan dhuwur, torsi gedhe, umur dawa, persiyapan muter kacepetan, kinerja stabil;

◆ Sisih mbukak hopper digawe saka stainless steel lan kasusun saka kaca, lembab.gerakan materi ing Mirit liwat kaca, online-sealed supaya bocor, gampang kanggo jotosan nitrogen, lan tutuk materi discharge karo Penagih bledug kanggo nglindhungi lingkungan workshop;

◇ Film dobel narik sabuk kanthi sistem servo;

◆ Mung ngontrol layar tutul kanggo nyetel panyimpangan tas.Operasi prasaja.

Aplikasi

Iku cocok kanggo granule cilik lan wêdakakêna, kaya beras, gula, glepung, bubuk kopi etc.

fdhkj
gfjh

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita