. Fastback horisontal conveyor Fastback Horizontal Motion Conveyor Produsen lan Pabrik Horizontal Motion Conveyor |Xingyong

Fastback horizontal conveyor Fastback Horizontal Motion Conveyor Horizontal Motion Conveyor

Katrangan singkat:

Iku alur non-guide lan gerakan crankshaft, kang rada cingak dening rodha eksentrik, kang crankshaft motor gerakane lan piring feed rada kedher kanggo nggawe materi advance cepet, supaya materi ora gampang deformed lan bejat. .


Detail Produk

Fastback horisontal conveyor-A250

Fastback horisontal conveyor-A750

Kaluwihan Performance

1. Tray ngirim digawe saka bahan pangan 304 # stainless steel dening Processing tangan.Materi kasebut padhet lan cukup, nduweni penampilan sing apik, ora gampang cacat, tahan lama, stabil ing operasi, tahan suhu ultra-dhuwur lan suhu sing kurang, lan nduweni kapasitas pangiriman sing gedhe.

2. Mesin sampurna bisa nyadari terus-terusan utawa intermiten ngaturake lan bisa dilengkapi karo peralatan dipakani liyane.
3. Kanthi operasi kontrol independen E-box, port kontrol eksternal dilindhungi undhang-undhang, bisa digunakake kanthi mandiri utawa seri karo peralatan pendukung liyane, trep lan prasaja.Volume pangiriman bisa diatur kapan wae miturut syarat.
4. conveyor horisontal retractable gampang kanggo ngumpul lan disassemble, lan conveyor.can sakabeheng karo banyu ing sembarang wektu.

Konfigurasi opsional

1. Bahan awak: 304 stainless steel, baja karbon;materi plate conveyor 304 # macem-macem model kanggo pelanggan kanggo milih.

2. Ing dhuwur ngaturaken lan jembaré tray bisa selaras miturut gambar customer utawa bahan lan ngatur syarat.

Panggunaan Mekanik

a88

Fastback horisontal conveyor

Fastback horizontal conveyorA250

Iku cocok kanggo ngirim bahan rusak deformable lan pecah, contone.endhog muter croissant lan bahan liyane bisa diangkut kanggo tahan Ultra-dhuwur lan Ultra-kurang temperature.single conveyor bisa ngeterake 3 meter lan luwih saka siji conveyor kombinasi.Dawane kombinasi bisa dicocogake kanthi arbirarily lan sudut pojok bisa dipilih kanthi gampang.

Fastback horisontal conveyor-A750

Iku alur non-guide lan gerakan crankshaft, kang rada cingak dening rodha eksentrik, kang crankshaft motor gerakane lan piring feed rada kedher kanggo nggawe materi advance cepet, supaya materi ora gampang deformed lan bejat. .


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rincian

    QQ Gambar 20210522143716 IMG_20200724_162612 IMG_20191221_154241

    Panggunaan Mekanik

    a88

    Paramèter

    Jeneng mesin Fastback horizontal conveyor
    Model XY-SQ57
    pigura mesin #304 Baja tahan karat, baja dicat
    awak plate conveyor utawa kontak karo bahan pangan 304 # Baja tahan karat
    Kapasitas produksi 4-5 m³ / H
    Dhuwur mesin 1000-3000mm (bisa disesuaikan miturut gambar utawa bahan pelanggan lan syarat ngirim.)
    Ngirim Length 3000-10000MM (lan bisa disesuaikan miturut gambar utawa bahan pelanggan lan syarat ngirim.)
    Tegangan Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase 350V-450V, 50-90Hz
    sumber daya 1.5KW (Bisa dicocogake karo dawa ngirim)
    Ukuran packing L3100mm * W800mm * H * 1000mm (standar)
    Bobot 560KG

    Rincian

    IMG_20190330_094040 IMG_20190419_074735 IMG_20190422_142250

    Panggunaan Mekanik

    a88

    Paramèter

    Jeneng mesin Fastback horizontal conveyor
    Model XY-SQ57
    pigura mesin #304 Baja tahan karat, baja dicat
    awak plate conveyor utawa kontak karo bahan pangan 304 # Baja tahan karat
    Kapasitas produksi 4-5 m³ / H
    Dhuwur mesin 1000-3000mm (bisa disesuaikan miturut gambar utawa bahan pelanggan lan syarat ngirim.)
    Ngirim Length 3000-10000MM (lan bisa disesuaikan miturut gambar utawa bahan pelanggan lan syarat ngirim.)
    Tegangan Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase 350V-450V, 50-90Hz
    sumber daya 1.5KW (Bisa dicocogake karo dawa ngirim)
    Ukuran packing L3100mm * W800mm * H * 1000mm (standar)
    Bobot 560KG
    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita