. Cemilan Otomatis Paling Apik Keripik Keripik Kentang Produsen Mesin Packing lan Pabrik |Xingyong

Cemilan Otomatis Keripik Pisang Mesin Packing Keripik Kentang

Katrangan singkat:

Cocog kanggo panganan cemilan kayata permen, wiji melon, sele, beku, pistachio, kacang, kacang, almond, kismis;panganan pet;panganan kembung;hardware, senyawa plastik lan granular liyane, flake, Strip, wangun bunder Lan bobot kuantitatif lan packaging saka bahan kayata wangun ora duwe aturan baku.


Detail Produk

Lingkup aplikasi

Cocog kanggo panganan cemilan kayata permen, wiji melon, sele, beku, pistachio, kacang, kacang, almond, kismis;panganan pet;panganan kembung;hardware, senyawa plastik lan granular liyane, flake, Strip, wangun bunder Lan bobot kuantitatif lan packaging saka bahan kayata wangun ora duwe aturan baku.

fitur utama

1. Kanthi otomatis ngrampungake kabeh proses pakan, metering, ngisi lan nggawe tas, tanggal printing, ngirim lan discharging.

2. sawetara aplikasi Wide lan daya adaptasi materi kuwat.

3. Akurasi pangukuran dhuwur lan efisiensi dhuwur.

4. Iku cocok kanggo pelanggan sing mbutuhake ekonomi lan praktis, sawetara saka sudhut bahan, lan ora ana syarat khusus kanggo packaging.

fdjk

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita