. Best Automatic Multi-Fungsi Rotary Pre-Made Bag Isi Susu Tepung Kopi Rempah-rempah Bubuk Packaging Machine Maju Labu Flour Packing Machine Produsen lan Pabrik |Xingyong

Otomatis Multi-Fungsi Rotary Pre-Made Bag Isi Susu Tepung Kopi Rempah-rempah Mesin Kemasan Bubuk Mesin Kemasan Tepung Labu Lanjut

Katrangan singkat:

Cocog kanggo macem-macem alat ukur, panganan kembung, gulungan udang, kacang, brondong, jagung, wiji, gula, uyah, lan liya-liyane.


Detail Produk

Latar mburi karakteristik

◆ Kanthi otomatis saka dipakani, bobot, ngisi, sealing kanggo discharging;

◇ Sistem kontrol modular timbangan multi-kepala kanggo njaga efisiensi produksi;

◆ Load cell nduweni akurasi bobot sing dhuwur;

◇ Ing kasus apa wae, mbukak lawang kanggo weker, mateni, pangaturan safety;

◆ 8-stasiun nyekeli tas karo driji luwes, trep kanggo ngganti ukuran tas beda;

◇ Kabeh bagean bisa dicopot tanpa piranti.

Latar mburi aplikasi

Cocog kanggo macem-macem alat ukur, panganan kembung, gulungan udang, kacang, brondong, jagung, wiji, gula, uyah, lan liya-liyane.

dasfd

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita