. Lift ember Cenderung paling apik,Konveyor modul aplikasi panganan,Konveyor industri pangan / pakan puteran integral Produsen lan Pabrik |Xingyong

Lift ember miring, konveyor modul aplikasi pangan, konveyor industri pangan / pakan puteran integral

Katrangan singkat:

Loro-lorone digawe saka 304 SS kanggo iga tetep utawa bisa dipindhah.Rantai net muter lan feed, lan iga ora bisa karo rotasi chain net.Iku utamané cocok kanggo ngirim bahan karo banyu, bahan lengo, lan bahan alkalin sing gampang corroded.Panganan sing digoreng, lan liya-liyane. Bahan kasebut diangkut kanthi miring saka papan sing kurang menyang lokasi sing dikarepake.


Detail Produk

Rok baffle belt conveyor ember condhong

Rok baffle chain Papan miring ember elevator

Lift ember miring rantai mesh stainless steel

Papan rantai kuku miring ember lift

Kaluwihan Performance

Bahan mesin: 304SS, baja karbon;bahan rantai jaring 304 bahan stainless steel food grade.

Nampa selaras miturut gambar customer kang.

Bahan awak: baja tahan karat 304, baja karbon.;Bahan sabuk: SS 304#, Bahan sabuk: PU, PVC utawa PR POM, PE.

Nampa selaras miturut gambar customer kang.

Utamane cocok kanggo ngirim bahan, produk sayur-sayuran karo werna lan pasta.Contone, tauge, macem-macem mie, mie bekicot, lan liya-liyane, bahan-bahan kasebut diangkut miring saka ngisor menyang lokasi sing dikarepake.

Konfigurasi opsional

1. Rok chain Iku digawe saka bahan polypropylene jamur bahan pangan, karo katon ayu, ora gampang kanggo deform, suhu dhuwur lan resistance suhu kurang, asam lan alkali resistance karat, kekiatan, operasi stabil, kapasitas ngaturaken gedhe lan ing.Baffle minangka struktur integral kanggo ngirim bahan tanpa macet, sing cocog kanggo macem-macem bahan.

2. Mesin bisa ngrampungake karya ngirim terus-terusan utawa intermittently independen, utawa bisa dicocogake karo peralatan liyane kanggo ngaturaken utawa dipakani.

3. Kothak kontrol independen karo porortt njaba dilindhungi undhang-undhang, uga bisa dadi seri karo peralatan supping liyane.Volume pangiriman bisa diatur kapan wae miturut panjaluk.

4. Condhong ember elevator Gampang kanggo nglumpuk, dismantled, di resiki lan njaga.Ora profesional dibutuhake.Sabuk gampang dibongkar kanggo ngresiki ampas, kanggo njamin keamanan & kebersihan panganan ing industri panganan.

Panggunaan Mekanik

1

Seri lift ember miring:

Rok baffle belt conveyor ember condhong

Sabuk rok ditambahake saka sabuk menyang rok kanthi rong arah, Tekan kanthi rapet lan mbentuk kabeh kulit rok kanthi lem super lan cetakan mekanik.Pakan puteran integral lan pangiriman, Iku utamané cocok kanggo ngirim item powdery ing materi.Tas cilik barang, bahan kimia.Glepung bubuk, macem-macem barang bubuk, bahan goreng utawa bahan bubuk ing permukaan njaba, lan liya-liyane, ngeterake bahan saka panggonan sing kurang menyang posisi sing dikarepake.

Rok baffle chain Papan miring ember elevator

Rok minangka rok baffle sing kasusun saka pirang-pirang lading.Tambah stopper segmented terpadu ing tengah kanggo bisa.Pakan puteran integral.Utamané cocog kanggo ngirim bahan, crops, tas cilik, Penyetor kimia.Kripik kentang, kacang, permen, woh-wohan garing, panganan beku, sayuran, bahan kimia, obat-obatan lan wangun granular utawa blok liyane, produk pengganti, lan bahan transportasi saka panggonan sing kurang menyang posisi sing dikarepake.

Lift ember miring rantai mesh stainless steel

Loro-lorone digawe saka 304 SS kanggo iga tetep utawa bisa dipindhah.Rantai net muter lan feed, lan iga ora bisa karo rotasi chain net.Iku utamané cocok kanggo ngirim bahan karo banyu, bahan lengo, lan bahan alkalin sing gampang corroded.Panganan sing digoreng, lan liya-liyane. Bahan kasebut diangkut kanthi miring saka papan sing kurang menyang lokasi sing dikarepake.

Papan rantai kuku miring ember lift

Ing tengah piring chain kebak bahan pamblokiran kuku, lan loro-lorone digawe saka stainless steel utawa PP kanggo sisih tetep utawa movable.Plat chain puteran rib dipakani ora bisa karo rotasi plate chain.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rincian

    81D160F7C10D411580F0E5D8D572503F A5552FEF0D000CF601CFF089E7061F86 A8C0F0E305636850CC3A51D93BC6B901

    Panggunaan Mekanik

    1

    Paramèter

    Jeneng mesin

    Rok baffle belt conveyor ember condhong

    Model

    XY-DT33

    Rangka mesin

    #304 Baja tahan karat, baja dicat

    Karakter sabuk

    PP, pom, pe chain plate, 304 #

    Kapasitas produksi

    4-10 m³ / H

    Dhuwur mesin

    3520mm (bisa disesuaikan miturut gambar utawa bahan pelanggan lan syarat ngirim)

    conveyance dhuwur banget

    3200 MM

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase

    sumber daya

    0,8KW

    Ukuran packing

    L2250mm * W1000mm * H * 1000mm (standar)

    Bobot

    560KG

    Rincian

    urip (2) urip (3) A8C0F0E305636850CC3A51D93BC6B901

    Panggunaan Mekanik

    1

    Paramèter

    Jeneng mesin

    Rok baffle belt conveyor ember condhong

    Model

    XY-DT33

    Rangka mesin

    #304 Baja tahan karat, baja dicat

    Karakter sabuk

    PP, pom, pe chain plate, 304 #

    Kapasitas produksi

    4-10 m³ / H

    Dhuwur mesin

    3520mm (bisa disesuaikan miturut gambar utawa bahan pelanggan lan syarat ngirim)

    conveyance dhuwur banget

    3200 MM

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase

    sumber daya

    0,8KW

    Ukuran packing

    L2250mm * W1000mm * H * 1000mm (standar)

    Bobot

    560KG

    Rincian

    abdl (1) abdl (2) abdl (3)

    Panggunaan Mekanik

    1

    Paramèter

    Jeneng mesin

    Lift ember miring rantai mesh stainless steel

    Model

    XY-DT34

    Rangka mesin

    #304 Baja tahan karat, baja dicat

    Karakter sabuk

    304#

    Kapasitas produksi

    4-8 m³ / H

    Dhuwur mesin

    3520mm (bisa disesuaikan miturut gambar utawa bahan pelanggan lan syarat ngirim)

    conveyance dhuwur banget

    3200 MM

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase

    sumber daya

    0,8KW

    Ukuran packing

    L2250mm * W1000mm * H * 1000mm (standar)

    Bobot

    570KG

    Rincian

    IMG_20190928_131705 IMG_20190928_131715 IMG_20190928_133147

    Panggunaan Mekanik

    1

    Paramèter

    Jeneng mesin

    Papan rantai kuku miring ember lift

    Model

    XY-DT35

    Rangka mesin

    #304 Baja tahan karat, baja dicat

    Karakter sabuk

    PP, pom, pe chain plate, 304 #

    Kapasitas produksi

    4-10 m³ / H

    Dhuwur mesin

    3520mm (bisa disesuaikan miturut gambar utawa bahan pelanggan lan syarat ngirim)

    conveyance dhuwur banget

    3200 MM

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase

    sumber daya

    0,8KW

    Ukuran packing

    L2250mm * W1000mm * H * 1000mm (standar)

    Bobot

    570KG

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita