. Best Bowl jinis elevator Bowl Elevator Z Tipe Transporter Bowl Conveyor bucket Elevator Conveyor Bowl Elevator, Indeks conveyor, stainless steel ember elevator / kombinasi weighter lan mesin packing disusun kanthi kapisah Produsen lan Pabrik |Xingyong

Lift tipe mangkok Lift Lift Z Tipe Transporter Mangkuk Conveyor Ember Miring Ember Mangkok, Konveyor indeks, lift ember stainless steel/petimbang kombinasi lan mesin pengepakan disusun kanthi kapisah

Katrangan singkat:

Lift jinis mangkok nggunakake drive chain kanggo ndandani mangkok ing ranté, supaya materi sing dipisahake utawa ditimbang bisa dilebokake ing wadhah siji, sing ora gampang dicampur.Material bisa digawe panas utawa digawe adhem sak transportasi kanggo packing.


Detail Produk

stainless steel kothak kothak jinis hoister

Lift tipe mangkok plastik

Lift tipe mangkok climbing

Lift tipe mangkok stainless steel

Lift tipe mangkok stainless steel

Kaluwihan Performance

1. Bowl digawe saka bahan ABS polypropylene, utawa 304 SS.Ora gampang deform, tahan suhu ultra-dhuwur lan suhu ultra-kurang, tahan karat asam lan alkali, tahan lama, lsp.

2. Chain ember elevator bisa sampurna éling terus-terusan utawa intermiten ngaturaken lan bisa dicocogake karo peralatan dipakani liyane.

3.Volume pangiriman bisa diatur kapan wae miturut syarat.

4. Lift ember chain gampang kanggo mbongkar lan ngumpul, gampang operate, ndandani lan njaga, gampang kanggo mbongkar lan ngumpul, gampang kanggo operate, ndandani lan njaga.Bisa dibongkar kanthi cepet kanggo mbusak residu, gampang diresiki, lan njamin keamanan lan kebersihan panganan ing industri panganan.

5. papan cilik needed lan gampang kanggo mindhah.

Konfigurasi opsional

1. Bahan badan: 304 stainless steel, baja karbon

2.Hopper & bahan kontak opsional: SS 304, ABS utawa PP

3. Nampa selaras miturut gambar customer kang.

Panggunaan Mekanik

a33

Lift tipe mangkok:

Lift mangkok persegi stainless steel

1. Hopper digawe saka stainless steel, kang nduweni karakteristik katon ayu, ora gampang deform, lan suhu dhuwur lan resistance suhu kurang.

2. Lift Bowl gampang kanggo ngumpul lan mbongkar, lan hopper gampang kanggo ngresiki.

Lift tipe mangkok plastik

Plastik mangkok-jinis elevator utamané dipigunakaké kanggo ngaturaken lumps cilik, granular lan bahan padhet liyane, kayata daging babi, daging sapi, pitik, etc.Fresh panganan; panganan puffed kayata biskuit lan kripik kentang.

Materi kasebut diangkut vertikal saka kurang nganti dhuwur, lan biasane digunakake kanggo skema ngangkat sekunder sing diwatesi dening papan ing situs.

Lift tipe mangkok climbing

Lift jinis mangkok nggunakake drive chain kanggo ndandani mangkok ing ranté, supaya materi sing dipisahake utawa ditimbang bisa dilebokake ing wadhah siji, sing ora gampang dicampur.Material bisa digawe panas utawa digawe adhem sak transportasi kanggo packing.Mesin pengepakan utawa pengepakan manual bisa digunakake, utamane kanggo panganan beku utawa bahan kanthi suhu dhuwur kayata daging beku, pangsit beku, wiji, piranti keras, tanduran, obat-obatan. produk kimia. woh-wohan, panganan beku, produk granular utawa akeh, langsung saka ngisor menyang ngendi sampeyan butuh.

Lift tipe mangkok stainless steel

Lift ember stainless steel ngirim bahan ing cangkang sing ditutup liwat hopper sing digantung ing rantai.Bisa digabungake kanthi horisontal, vertikal lan horisontal.Bisa dipakani ing siji titik lan bisa dibuwang ing pirang-pirang titik liwat piranti unloading.Ditutup kanthi lengkap, ora bocor, ora ana polusi.Cocog kanggo ngirim kabeh jinis bahan sup lan sayuran lan bahan granular, lan ngirim bahan kenthel sing paling apik.Kauntungan paling gedhe saka peralatan iki yaiku komposisi fleksibel, tingkat kerusakan materi kurang, lan produksi produk sing rusak bisa dicegah.

Lift tipe mangkok stainless steel

1. Bowl sing digawe saka bahan pangan bahan polypropylene ABS nyetak utawa 304 # bahan bahan apik nyetak lan gandheng.Iku wis kaluwihan saka katon apik, ora ewah-ewahan bentuk, suhu ultra-dhuwur lan resistance suhu kurang, resistance karat asam lan alkalin lan kekiatan.

2. Hoist ember chain sampurna kanggo conveyance terus-terusan utawa intermiten uga peralatan dipakani liyane.

3. Volume transfer bisa diatur miturut panjaluk kapan wae.

4. Hoist ember chain gampang disassemble lan ngumpul, lan gampang kanggo operate, njaga lan maintained.Kabeh karya bisa rampung tanpa Staff prosesi.Mangkuk baja bisa dibongkar lan diresiki kanthi cepet kanggo njamin keamanan lan kebersihan panganan ing industri panganan.

5. Kabeh mesin manggoni papan cilik lan gampang dipindhah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Rincian

    IMG_20210510_191700 IMG_20210510_193603 IMG_20210510_193603

    Panggunaan Mekanik

    a33

    Paramèter

    (Parameter individu 2.0L sampel standar mangkok kudu ditrapake)

    Jeneng mesin

    Lift tipe mangkok persegi stainless steel

    Model

    XY-WT33

    Volume ember

    2.0L3.0L6.0L

    Struktur mesin

    #304 Baja tahan karat Baja dicat

    Kapasitas produksi

    2.0L=1.5m³ 3.0L=3m³6.0L=5m³

    Dhuwur mesin

    1800mm (standar 2.0L)

    dhuwur

    1350mm (standar 2.0L)

    Bahan bagean kontak pangan

    304#ss, PP utawa ABS

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase 350V-450V, 50-90Hz

    Total daya

    3KW

    Ukuran packing

    L2250mm * W1250mm * H * 1580mm (standar 2.0L)

    Rincian

    IMG_20200525_133637 IMG_20210524_105416  IMG_20210524_110215

    Panggunaan Mekanik

    a33

    Paramèter

    (Parameter individu 2.0L sampel standar mangkok kudu ditrapake)

    Jeneng mesin

    Lift tipe mangkok plastik

    Model

    XY-WT36

    Volume ember

    2.0L3.0L6.0L

    Struktur mesin

    #304 Baja tahan karat Baja dicat

    Kapasitas produksi

    2.0L=1.5m³ 3.0L=3m³6.0L=5m³

    Dhuwur mesin

    1800mm (standar 2.0L)

    dhuwur

    1350mm (standar 2.0L)

    Bahan bagean kontak pangan

    304#ss, PP utawa ABS

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase 350V-450V, 50-90Hz

    Total daya

    3KW

    Ukuran packing

    L2250mm * W1250mm * H * 1580mm (2.0L standar)

    Rincian

    IMG_20210524_105034 IMG_20210524_105416 IMG_20210524_105539

    Panggunaan Mekanik

    a33

    Paramèter

    (Parameter individu 2.0L sampel standar mangkok kudu ditrapake)

    Jeneng mesin

    climbing bowl jinis elevator

    Model

    XY-WT35

    Volume ember

    2.0L3.0L6.0L

    Struktur mesin

    #304Baja tahan karat Baja dicat

    Kapasitas produksi

    2.0L=1.5m³ 3.0L=3m³6.0L=5m³

    Dhuwur mesin

    1800mm (standar 2.0L)

    dhuwur

    1350mm (standar 2.0L)

    Bahan bagean kontak pangan

    304#ss, PP utawa ABS

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase 350V-450V, 50-90Hz

    Total daya

    3KW

    Ukuran packing

    L2250mm * W1250mm * H * 1580mm (standar 2.0L)

    Rincian

    IMG_20191205_145209 IMG_20191205_145315  IMG_20191205_145257

    Panggunaan Mekanik

    a33

    Paramèter

    (Parameter individu 2.0L sampel standar mangkok kudu ditrapake)

    Jeneng mesin

    Lift tipe mangkok stainless steel

    Model

    XY-WT33

    Volume ember

    2.0L3.0L6.0L

    Struktur mesin

    #304 Baja tahan karat Baja dicat

    Kapasitas produksi

    2.0L=1.5m³ 3.0L=3m³6.0L=5m³

    Dhuwur mesin

    1800mm (standar 2.0L)

    dhuwur

    1350mm (standar 2.0L)

    Bahan bagean kontak pangan

    304#ss, PP utawa ABS

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase 350V-450V, 50-90Hz

    Total daya

    3KW

    Ukuran packing

    L2250mm * W1250mm * H * 1580mm (standar 2.0L)

    Rincian

    IMG_20200401_082541 VID_20210427_142656  IMG_20200401_082744

    Panggunaan Mekanik

    a33

    Paramèter

    (Parameter individu 2.0L sampel standar mangkok kudu ditrapake)

    Jeneng mesin

    Lift jenis Bowl stainless steel

    Model

    XY-WT32

    Volume ember

    2.0L3.0L6.0L

    Struktur mesin

    #304 Baja tahan karat Baja dicat

    Kapasitas produksi

    2.0L=1.5m³ 3.0L=3m³6.0L=5m³

    Dhuwur mesin

    1800mm (standar 2.0L)

    dhuwur

    1350mm (standar 2.0L)

    Bahan bagean kontak pangan

    304#ss, PP utawa ABS

    Tegangan

    Fase tunggal, loro fase utawa telung fase 180-220V, telung fase 350V-450V, 50-90Hz

    Total daya

    3KW

    Ukuran packing

    L2250mm * W1250mm * H * 1580mm (standar 2.0L)

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita